Összefoglaló híreink a 2018. év második negyedévéről

2018. második negyedévében számos esemény kapcsolódott a LáriFári Alapítvány nevéhez. Kórházi foglalkozásaink folyamatosan zajlanak, heti négy alkalommal igyekszünk játékos kikapcsolódást csempészni a lábadozó gyerekek életébe. Az április-május-júniusi statisztika bemutatja, hogy hány gyermekkel és szülővel kerültünk kapcsolatba. Ha elolvassátok a cikket, azt is megtudhatjátok, hogy Mosdóson is jártunk, továbbá megkezdődtek balatoni jótékonysági regattáink, valamint nyertesei lettünk a Tesco Áruházak "Ön választ, mi segítünk" pályázatának.

A Kaposi Mór Oktató Kórház Gyerekosztályán végzett élményterápiás célú foglalkozásainkkal az elmúlt három hónapban összesen 36 alkalommal 52 órában 261 gyermekkel és 160 hozzátartozóval kerültünk kapcsolatba.

Április 28-án részt vettünk a Széles Út Egyesület rendezvényén, ahol a kórházi programot is népszerűsítettük, és összesen 100.000 Ft adomány gyűlt össze az alapítvány kórházi programjának javára, köszönjük nekik a támogatást!

Június 2-án elindult idei jótékonysági regatta sorozatunk. A sorozat első állomásáról, a Kerekes Regattáról külön cikkben számoltunk be. Az alábbi linken a H2O Magazin remek hangulatú kisfilmje látható:

Kerekes Regatta 2018. június 2.

Idei jótékonysági regattáinkon az Algida jégkrémjei és ajándék csomagjai örvendeztetik a résztvevő gyermekeket. Ezúton is köszönjük a támogatást!

Továbbá a Kwindoo Magyarország Kft. 50.000 Ft adománnyal járult hozzá regattáink sikeréhez. Hálásan köszönjük a gyerekek nevében!

Június 20-án remek hírt kaptunk: alapítványunk kapta a legtöbb szavazatot a Tesco Áruházak "Ön választ, mi segítünk!" programjára benyújtott pályázatra, ezáltal elnyertük a 400.000 forintos fődíjat, melyet kórházi programunkra fordítunk. Mindenkinek köszönjük a szavazást, nélkületek nem ment volna!

Június 21-én került megrendezésre a Kaposi Mór Oktató Kórház Mosdósi Telephelyének családi napja, amelyre alapítványunk is meghívást kapott. Az eseményen sok-sok gyermeknek tudtunk élményben gazdag kikapcsolódást biztosítani színes programjainkkal.

A nyár folyamán további két jótékonysági regattára készülünk (július 9-én lezajlott a LáriFári Regatta Tihanyban), melyekről a következő negyedéves beszámolóban olvashattok részletes információkat.

No Comments Yet.