2020-2021 a LáriFári Alapítványnál

A világjárvány kitörése alapítványunk munkáját, céljainak megvalósítását szinte ellehetetlenítette. 2020. nyarán egyetlen élményterápiás célú vitorlás program megtartására volt lehetőségünk Tihanyban. A várpalotai Családok Átmeneti Otthonában élő családokat és az Otthon dolgozóit láttuk vendégül a Tihanyi Hajós Egylet kikötőjében. Ennek az egyetlen rendezvénynek is nagyon örültünk, hiszen tavasszal még azt gondoltuk, 2020. LáriFáris program nélkül fog eltelni.

A Magnum Sailing Team állandó támogatója vitorlás rendezvényeinknek

2021-ben helyzetünk sokat javult, ennek köszönhetően három rendezvényt szerveztünk: Balatonfenyvesen, Tihanyban és Balatonlellén. A Fenyves Yacht Club Baranya megyében élő állami gondozott gyerekeket fogadott, a Tihanyi Hajós Egylet kikötőjébe daganatos betegségből gyógyuló gyerekek és családjaik érkeztek, a BL YachtClub pedig a kaposvári Borostyánvirág Anyaotthon, valamint a nágocsi Átmeneti Otthon lakóit fogadta nagy szeretettel.

Sikerült mosolyt csalni a gyerekek arcára

https://kapos.hu/hirek/kis_szines/2021-07-12/vitorlason_ulve_fedezhettek_fel_a_balatont.html?fbclid=IwAR0m-Oa1MkBvuXq0RUF7Sb1x1dtK0ah6jy_PxGxbvXFZLlJWVVfLNnqY3Ws

Vitorlázó segítőink, akik hajóikkal rendelkezésünkre álltak, ismét kitettek magukért és óriási élményt adtak gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

Megérkeztek vendégeink a Fenyves Yacht Club kikötőbe
Érmek és oklevelek balatonlellei rendezvényünkön

2021-et sportosan zártuk, hiszen 10 fős csapatunk részt vett az Ultrabalaton futóversenyen és kevesebb mint 20 óra alatt körbefutotta a Balatont.

2022-ben lehetőségeinkhez mérten folytatjuk alapítványunk céljainak megvalósítását.

Ha már sportosan zártuk 2021-et, úgy gondoltuk, sportosan kezdjük 2022-t, így februárban 4 csapattal részt vettünk a Kaposváron megrendezett Kométa Futófarsang utcai futóversenyen. Csapataink tagjai mozgásában korlátozott, életet veszélyeztető betegségből gyógyult, hátrányos helyzetű gyerekek, egy halmozottan sérült gyermeket nevelő anya és önkénteseink voltak.

A LáriFári futócsapatok elszánt és boldog tagjai
Önkéntes nyuszik a LáriFáritól
Boldog célba érkezés

Folytatjuk! 🙂

No Comments Yet.