LáriFári Alapítvány – élmény a léleknek!

Programjainkat azzal a céllal szervezzük, hogy pozitív megerősítést, feltöltődési lehetőséget biztosítsunk nehéz élethelyzetben lévő gyermekeknek és családjuknak, amiből a későbbiek folyamán erőt meríthetnek, töltekezhetnek a hétköznapok adta számtalan kihívás között.

Arra törekszünk, hogy megmutassuk: ami lehetetlennek tűnik, az is lehetséges. Például lehetséges az is, hogy egy kerekes székes gyermek székében ülve hajóra szálljon és részt vegyen egy LáriFári vitorlásversenyen. Hisszük azt, hogy programjaink kaput nyitnak az érintett gyermekek és felnőttek lelkében, egy kaput, amelyen átlépve levethetik korlátaikat és felfedezhetik a saját életükben rejlő lehetőségeket.
celjaink1

Hitvallásunk szerint három fontos tényezőre alapozzuk munkánkat: a szeretet, a sport és a tanulás. E három pillérre építve szeretnénk a súlyosan beteg, illetve hátrányos helyzetű gyermekek napjait mesévé, őket pedig mesehősökké varázsolni, hogy higgyék: ők is királyfiak és királylányok, méghozzá saját életük birodalmában.

Élményterápiás programjaink során önkénteseinkkel együtt a legfontosabb célunk: a tőlünk telhető legodaadóbb szeretettel, lelkesedéssel és odafigyeléssel körbevenni a gyerekeket és hozzátartozóikat, mert csak így válhatnak bennük az élmények gazdag szellemi táplálékká és megoldó kulcsokká az élet sűrű útvesztőiben.

A hatályos alapító okirat itt olvasható:
egységes alapító okirat

Mérleg és közhasznúsági jelentés:

2013. évi mérleg és közhasznúsági jelentés

2014. évi mérleg és közhasznúsági jelentés

2015. évi mérleg és közhasznúsági jelentés