SZJA 1%

A személyi jövedelemadó 1+1% felajánlására civil szervezetek és egyházak részére a magánszemélyeknek évek óta lehetőségük van. Az adó 1% felajánlás olyan plusz költséggel nem járó anyagi támogatási forma, amely nagy mértékben hozzájárul a civil szervezetek, egyházak egész éves működtetéséhez.

Adószámunk: 18409208-1-14

Kérjük, rendelkezz a LáriFári Alapítvány javára és támogasd élményterápiás célú programjainkat, foglalkozásainkat, valamint a nehéz élethelyzetben lévő gyermekeket és hozzátartozóikat!

FONTOS! A rendelkezés benyújtására magánszemélyeknek május 20-ig van lehetősége! 2018-ban ez a nap vasárnapra esik, így a bevallás határideje május 21. hétfő lesz!

A magánszemélyekhez hasonlóan a vállalkozók is rendelkezhetnek adójuk 1+1%-áról. Felajánlásuk nyilatkozatát a könyvelőjük adja le, illetve az, aki számukra az adóbevallást készíti.
A nyilatkozattétel határideje vállalkozóknál február 25!

Mi a teendő?

A rendelkező nyilatkozat benyújtható:

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt (ügyfélkapun keresztül elektronikusan, postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • e-SZJA online kitöltő felületen ügyfélkapus regisztráció esetén elektronikus úton, vagy ügyfélkapus regisztráció nélkül postai úton,
  • az 16EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként, önállóan lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban (postán vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen).

Kérünk, hogy lehetőség szerint ajánld a LáriFári Alapítványt (18409208-1-14) kollégáid, ismerőseid, barátaid részére is, hogy minél többen rendelkezzenek adójuk 1+1 %-áról!

LáriFári Alapítvány SZJA1%