Ötödik alkalommal gurultunk jégre

Kerekesszékkel a jégen

 

Március 3-án ötödik alkalommal került megrendezésre a Kaposvári Jégcsarnokban a "Gurulj a jégre" élménynap, melynek során a Kaposváron és környékén élő mozgáskorlátozott gyermekek, felnőttek és hozzátartozóik alapítványunk szervezésében ingyen vehették birtokba a jégpályát, és együtt csúszkálhattak, gurulhattak a jégkorongozókkal és szinkronkorcsolyázó sportolókkal.

Fakutya és kerekesszék együtt csúszott és szlalomozott a jégen. Bárki ütőt ragadhatott, hogy kipróbálhassa a jégkorongot, természetesen profi sportolók segítségével. A jó hangulatú élménynap nyitó program is egyben: minden évben ez az esemény az első a LáriFári Alapítvány rendezvényeinek sorában.

A jeges élmény célja többrétű: egyrészt nem mindennapi sportos élményt szeretne nyújtani mozgássérült embereknek, másrészt érzékenyítő programról lévén szó, szeretné az ép társadalom tagjainak figyelmét felhívni sérült társaikra.

Tudósítás a programról: https://www.sonline.hu/kozelet/helyi-kozelet/negy-kerekkel-jegen-mozgasserultek-csuszhattak-982443/

No Comments Yet.